Archief

Series 05: 20-jarig jubileum van Nell Donkers 

Dit is The Remote Remote Archivist, een verrassingsnummer (serie 05), met liefde gemaakt voor een speciale gelegenheid. Deze archivaris - ondergetekende - zorgt al 20 jaar voor het de Appel Archief, en kreeg dit speciale nummer als cadeau. Ik ben blij en dankbaar voor alle medestanders die het archief hebben gemaakt tot wat het nu is: de kunstenaars, de conservatoren, de (interim) directeuren, de onderzoekers en de nieuwsgierigen, de binnenlopers en de passanten, de buren en de betrokkenen op afstand. En natuurlijk de medewerkers van de Appel, en alle voorgaande medewerkers en werkkrachten, die weten hoe je een goed feestje bouwt. Ik wil in het speciaal de vrienden van het archief bedanken die met hun mooie inzendingen hebben bijgedragen en Martha Jager, Bardhi Haliti, Zuzana Kostelanská, Matt Hinkley en Jacquine van Elsberg voor het kapen van The Remote Archivist en het maken van deze speciale editie. We gaan goed van start in 2023!

Bedankt allemaal, Nell

Medewerkers: ARTisBOOK, Artpool, Bardhi Haliti, Chris Burden Estate, Corinne Groot, DNK Days, David Bernstein, Dear Friend, Hannah Cheney, If I Can't Dance I Don't Want To Be Part Of Your Revolution, Ja Ja Ja Nee Nee, Jacquine van Elsberg, Jagna Lewandowska, Kaspars Reinis, Kunstverein, LIMA, Lynn Salentijn, Maaike Lauwaert, Maartje Fliervoet, Matt Hinkley, Mariana Lanari, Marietta Dirker, Martha Jager, Martín La Roche, Matt Hinkley, Kunstinstituut Melly, Mohamad Deeb, Monika Szewczyk, Niels van Tomme, Océane Tur, Philipp Gufler, Playbill, PrintRoom, Remco van Bladel, Robin Waart, Sands Murray-Wassink, Saskia Bos, Tim Coster, Titus Nouwens, Yamandú Roos, Zuzana Kostelanská.

Redactie: Martha Jager
Ontwerpers: Bardhi Haliti & Zuzana Kostelanská

Uitgever: de Appel

The Remote Archivist, 2023 Serie 05 ○ Nummer 1 van 1

Voor de speciale gelegenheid van Nell's 20-jarig werkjubileum bij de Appel werd The Remote Archivist Series 05 op 10 november 2022 aan Nell geschonken. Naast deze speciale editie verraste het team Nell met een paar gepersonaliseerde Crocs, om haar te vieren en te bedanken voor haar grenzeloze toewijding en liefde voor het archief, en de Appel.