workshop
2016
Oto Hudec – En plein air workshop

Oto Hudec – En plein air workshop

23.04.2016
Meeting point de Appel, Prins Hendrikkade 142, Amsterdam

De En plein air schilderworkshop met Oto Hudec is een essentieel onderdeel van zijn werk The Library (Nor Tortoise Shell nor Blades of Grass), dat in de tentoonstelling Rien ne va plus? Faites vos jeux! te zien is.

Deelnemers worden uitgenodigd om mee te doen met de kunstenaar en een boom te schilderen, in een poging de omgeving langzaam te bestuderen en even stoom af te blazen. Deze oefening is gerelateerd aan een oud Taoïstisch verhaal, waar ook de titel vandaan komt. Het onderlijnt de ijdele pogingen naar het vinden van de beste manier van leven, de mens eigen. In plaats daarvan zouden sommige vragen onbeantwoord moeten blijven en bepaalde momenten gewoon gewaardeerd moeten worden. Na afloop van de workshop zullen de werken die gemaakt zijn de collectie schilderijen in de Library compleet maken.

Aanmelden kan door te mailen naar reservation [​at​] deappel.nl.
Maximaal 12 mensen

Toegang events

Entree regulier tentoonstellingsentree + 3 euro
Er is een combiticket verkrijgbaar voor 15 euro (exclusief de entree tot de tentoonstelling). Dit combiticket geeft toegang tot alle activiteiten bij Untitled (two takes on crisis).

Irwan Ahmett & Tita Salina – Total Cleansing Act (Purchase Order) Curatorial Programme 2016 Untitled (Two Takes On one Crisis) You Must Make Your Death Public by curators Jussi Koitela, Renee Mboya, Asep Topan

collection (unintended), 2016

See also