event
2014
Rondleiding / doorlopende performances…

Rondleiding / doorlopende performances / veiling Sarah van Lamsweerde

03.05.2014
de Appel, Prins Hendrikkade 142, Amsterdam

16:00–18:00, rondleiding en Q&A met de curatoren en kunstenaars

Doorlopende performances: Internal Conflict van Krõõt Juurak, DVD van Robertas Narkus, en By Burning We Obtain One Gram of Powder van Katarina Zdjelar

18:00–20:00, Performance: Tell/Sell, a common story van Sarah van Lamsweerde

Op zaterdag 3 mei nemen de curatoren u mee op een rondleiding door de tentoonstelling, waarbij het mogelijk is de kunstwerken te bespreken met de kunstenaars en de zes deelnemers van het Curatorial Programme, die de tentoonstelling samenstelden. Tijdens deze middag vinden er doorlopend performances plaats in het gebouw.

Performances: Internal Conflict van Krõõt Juurak, DVD van Robertas Narkus en By Burning We Obtain One Gram of Powder van Katarina Zdjelar.

Op dezelfde dag vindt van 18:00 tot 21:00 uur de performance Tell/Sell, a common story van Sarah van Lamsweerde plaats.

Dit werk draait om een verhaal dat de kunstenaar schreef naar aanleiding van een object, dat op een sokkel in de tentoonstellingsruimte wordt gepresenteerd. In de vorm van een klassieke kunstveiling moet elk woord uit het verhaal verkocht worden aan bieders, voordat het verhaal in zijn geheel kan worden verteld. Deze veilingen zijn onderdeel van het publieksprogramma. Het aanwezige publiek beïnvloedt het verhaal door hun verlangens als consument te volgen. Tell/Sell, a common story is een performance die de kunstenaar oorspronkelijk maakte in opdracht van Ellen de Bruijne Projects, in samenwerking met Esther Mugambi.

Zorg ervoor dat u om 18:00 uur aanwezig bent en bereidt u voor om te bieden! Reserveren kan via reservation [​at​] deappel.nl. Vermeld de datum wanneer u wenst te komen.

Cellophane Appels used by Sarah van Lamsweerde – Tell/Sell, a common story Father, Can't You See I'm Burning?

collection (unintended), 2014