workshop
2015
Amsterdam 24H Oost Workshop Wearable…

Amsterdam 24H Oost Workshop Wearable Future

14.02.2015
de Appel, Prins Hendrikkade 142, Amsterdam

Tijdens Amsterdam 24H Oost presenteert de Appel arts centre de Workshop Wearable Future. Deze workshop is jammer genoeg al volgeboekt maar de tentoonstellingen van Melanie Gilligan en Michael Dean zijn natuurlijk wel te bezoeken! We zijn zaterdag 14 februari open van 11:00 - 18:00 uur.

Moes, het restaurant in het souterrain van de Appel arts centre biedt op 13 en 14 februari een speciaal valentijns diner aan zie meer www.totmoes.nl

Workshop Wearable Future

Deze workshop is voor alle leeftijden. Geef je eigen fantasie volop de ruimte door een draagbaar technologisch sieraad te maken. Door gebruik te maken van een geleidende draad en resistors, folie, LED’s en batterijen maak je je eigen licht of geluidsapparaatje dat op kleding, schoenen of tassen bevestigd kan worden. Supertoffe science fiction of een outfit voor toekomstige feestjes? Deze workshop vind plaats in relatie tot de tentoonstelling van Melanie Gilligan, The Common Sense.

Aanvang workshop 14 uur en 15 uur

=========================================================
De workshops zijn al volgeboekt.
=========================================================

Ontdek Amsterdam tijdens 24H Oost! Deze kant van de stad is in het tweede weekend van februari de place to be. Van zaterdagmiddag 14 februari 12.00 uur tot zondagmiddag 15 februari 12.00 uur vind je in Oost heel veel leuke en ongewone evenementen. Theaters, musea, clubs, winkels en bijzondere gebouwen openen hun deuren voor publiek. Van chocolade snuiven tot een workshop T’ai Chi Chuan in het Oosterpark. Van hysterische Valentijnsbingo tot zelf hightech sieraden maken. 24H Oost moet je zien, horen, proeven, voelen en ruiken! Bekijk snel het programma voor meer informatie.

Meer informatie over Amsterdam 2H Oost