Finissage Catching Up in the Archive

Het Archief begeleid door muziek van Loma Doom. Aanstaande zondag zal zij nog dieper het Archief induiken. Iedereen is welkom om samen met ons de finissage te vieren. Video: Harald van Eck

Met de tentoonstelling Catching Up in the Archive intervenieert kunstenaar Mariana Lanari samen met Archival Consciousness in de digitale en fysieke architectuur van het Archief van de Appel. De tentoonstelling agendeert vragen over de mogelijkheid van het lezen, onderzoeken en transformeren van het Archief in het digitale tijdperk. Op al deze vragen hebben we de afgelopen twee maanden ons licht laten schijnen, aan de hand van een publiek programma van workshops, presentaties en verrassende ontmoetingen met speciale gasten, sprekers en performers. Via biblio-graph.org, de online omgeving van de tentoonstelling, is al het archiefmateriaal te vinden dat tot nu toe door bezoekers in beeld is gevangen.

We nodigen je van harte uit om op zondag 29 mei samen met ons de finissage van Catching Up in the Archive te vieren. Vanaf 16:00 uur is iedereen welkom in de Aula om te navigeren in het Archief en te luisteren naar de dj-set van kunstenaar en artiest Loma Doom. Het is niet nodig om je vooraf op te geven voor dit evenement.