event
2019
OA/AO (onder andere/among others) with…

OA/AO (onder andere/among others) with Jacob Dwyer

25.04.2019
19:00–22:00
de Appel, Schipluidenlaan 12, Amsterdam

Donderdag 25 april vindt de volgende OA/AO met de in Amsterdam gebaseerde kunstenaar Jacob Dwyer plaats. Voor deze OA/AO zal er een trilogie van Dwyer's werk getoond worden: 'Drawings of Suns' (2018), 'Troy' (2018) en 'Donovan Garcia' (2016). Na afloop van de screening zal er een gesprek plaatsvinden met q&a.

Reserveren via: reservations [​at​] deappel.nl

Dwyer maakt films, video- en audiowerken en vertrekt daarbij vaak vanuit persoonlijke ontmoetingen en ervaringen. Jacob heeft een MA in experimental film van Kingston University en was deelnemer aan De Ateliers in 2014. Zijn werk is getoond op film festivals en kunst initiatieven zoals IFFR (Rotterdam, IDFA (Amsterdam), Good Children (New Orleans) en Baltic 39 (Newcastle). Hij heeft verder ook een residentie volbracht bij Deltaworkers (New Orleans) en Rupert (Lithuania).

OA/AO (onder andere/among others) is een maandelijks evenement bij De Appel met screenings, presentaties en gesprekken rond een bepaald kunstwerk of object. Tijdens deze intieme bijeenkomsten worden verschillende gasten uitgenodigd om over een recent project of idee te praten. Via deze reeks van events geeft De Appel een inkijk in actuele kunstpraktijken en daagt het kunstenaars uit te reflecteren op zijn of haar werk en dit te delen, onder andere

See also