Bezoek
Bezoek

Vooraf uw ticket reserveren is niet meer nodig.

de Appel stelt het welzijn van onze bezoekers en ons team altijd voorop. Door middel van onze veiligheids- en hygiënemaatregelen en die van het RIVM, zorgen wij voor een zo veilig mogelijk bezoek.

◇ Houd altijd 1,5 m afstand
◇ Blijf thuis bij griep- en verkoudheidsverschijnselen, koorts en/of kortademigheid. Voor symptomen zie aub deze link.
◇ Gebruik altijd de disinfectie middelen in de ruimte

Routebeschrijving

  • 1 de Appel Amsterdam
  • 2 Station Lelylaan
  • 3 Rembrandtpark
  • 4 Vondelpark

*De entree van het gebouw bevindt zich aan de kant van de Willem Frogerstraat*

Route: Openbaar vervoer Neem een bus, tram, metro of trein naar Station Lelylaan in Amsterdam: Bus 62, 63 en 753 Tram 1 en 17 Metro 50 Trein, Sprinter van Amsterdam Centraal Station of Schiphol U kunt recente informatie over het openbaar vervoer vinden op de volgende website: 9292.nl Vanuit Sation Lelylaan is het 5 minuten wandelen naar de Appel. Klik hier voor je persoonlijke routebeschrijving. Bij Lelylaan Station neem de uitgang genoemd ”Schipluidenlaan” Eenmaal buiten wandel naar het zandkleurige gebouw en volg vanaf daar de borden de Appel of Broedplaats Lely.

Auto Klik hier voor een persoonlijke routebeschrijving naar de Appel Parking: In de straten rond de Appel kunt u parkeren tegen betaling van een uurtarief (2,4 euro). U kunt ook parkeren in de Q-park (P+R) parking op de Comeniusstraat 10 waar contant, met pinpas of creditcard kan betaald worden.

Fiets de Appel is ongeveer 6 minuten fietsen van het Rembrandt Park en ongeveer 10 minuten van het Vondelpark. Klik hier voor een persoonlijke routebeschrijving naar de Appel