workshop
2016
The Dos and Dont's of Crisis-Management

The Dos and Dont's of Crisis-Management

20.05.2016
de Appel, Prins Hendrikkade 142, Amsterdam

Crisismanagement wordt gezien als het proces waarbij een instituut te maken krijgt met een grote gebeurtenis, die het instituut of het publiek dreigt schade toe te brengen. Kenmerken van crisismanagement zijn de dreiging, het verrassingselement, korte tijd waarin een beslissing gemaakt moet worden, en de noodzaak om iets te veranderen die daaruit volgt.

Wilco Tuinebreijer is als psychiater verantwoordelijk voor de geestelijke gezondheid van de inwoners van Amsterdam. Hij heeft de leiding over de communicatie en strategieën die worden gebruikt bij crisissituaties of gebeurtenissen die grote groepen mensen treffen. Gebaseerd op vele jaren ervaring in het veld zal hij in deze workshop de belangrijkste richtlijnen om te volgen in crisissituaties delen.

Naast Eerste Geneeskundige van het MGGZ-GGD Amsterdam is Wilco Tuinebreijer de oprichter van Beautiful Distress, een stichting die psychisch lijden zichtbaar wil maken en vooroordelen ten aanzien van mensen met een psychische ziekte bespreekbaar maken en bestrijden.

Dit evenement is onderdeel van het uitgebreide publieksprogramma van Rien ne va plus? Faites vos jeux!

Meer informatie over het programma: http://deappel.nl/visit/programme/activity/?id=1075

Toegang events

Entree regulier tentoonstellingsentree + 3 euro
Er is een combiticket verkrijgbaar voor 15 euro (exclusief de entree tot de tentoonstelling). Dit combiticket geeft toegang tot alle activiteiten bij Untitled (two takes on crisis).

Irwan Ahmett & Tita Salina – Total Cleansing Act (Purchase Order) Curatorial Programme 2016 Untitled (Two Takes On one Crisis) You Must Make Your Death Public by curators Jussi Koitela, Renee Mboya, Asep Topan

collection (unintended), 2016