event
2009
Boekpresentatie F.R.DAVID Het…

Boekpresentatie F.R.DAVID Het "Iditoriale" nummer

17.12.2009
de Appel, Damrak 70, Amsterdam

De Appel nodigt u graag uit voor de presentatie van het zesde nummer van het journal F.R. DAVID: Het 'iditoriale' nummer.


F.R. DAVID is het Engelstalige journal van de Appel dat zich richt zich op de ‘status’ van schrijven in de hedendaagse kunstpraktijk. Schrijven als een modus die informeert en prikkelt, ondersteunt en beschrijft, bevestigt en interpreteert, commentaar levert en reflecteert op de hedendaagse artistieke productie.
Tijdens de launch op donderdag 17 december van de nieuwe uitgave van F.R. DAVID discussiëren editors Ann Demeester, Will Holder en Dieter Roelstraete onder leiding van Stuart Bailey (DotDotDot magazine) en debatteren zij over het hoe, wat en waarom van F.R. DAVID. Tevens zal Stuart Bailey ingaan op Dexter Sinister's "Portable Document Format" (zie www.dextersinister.org).

De toegang is gratis. Een issue van F.R. DAVID kost 10 euro.

Voor meer informatie over F.R. DAVID of over al onze andere publicaties verwijzen wij u door naar de pagina Publications op deze website. Voor bestellingen en met vragen kunt u mailen naar bookshop [​at​] deappel.nl.