event
2009
Sluiting Nieuwe Spiegelstraat 10

Sluiting Nieuwe Spiegelstraat 10

01.01.2009

Vanwege een op handen zijnde verhuizing, worden er op de Nieuwe Spiegelstraat geen tentoonstellingen meer geopend de komende periode. Het "Bal Masque – A Performative Party", op 31 december 2008 was het laatste event dat door de Appel op de Nieuwe Spiegelstraat gehouden is. Wij willen iedereen hartelijk bedanken die samen met ons op bruisende wijzende afscheid genomen heeft van het gebouw.

In 2009 zullen wij, zonder tentoonstellingsruimte, met name in gebaar, woord en tekst bestaan. Deze ontlichaamde programmering bestaat uit performances, lezingen, boekpresentaties en symposia op locatie onder de titel “The Future Will Last Longer Than The Past”. Het eerste event in het kader van deze progammering is de lezing "New Subversion" in de Stadsschouwburg Amsterdam en dit op 21 januari aanstaande als onderdeel van de reeks The Old Brand New.

Op dit moment onderhandelt de Appel met de Gemeente Amsterdam over haar nieuwe 'thuisbasis'. Deze onderhandelingen lopen nog. In september 2009 verwacht de Appel een bestuurlijk besluit dat uitsluitsel zal geven over de nieuwe locatie.

Vanaf 1 april opereert de Appel tot en met eind 2009 vanuit een nieuwe tijdelijke kantoorruimte.

Vanaf dit moment kunt u ons nieuwe correspondentieadres gebruiken:

Kantoren de Appel
Postbus 10764
1001 ET Amsterdam

Ons telefoonnummer (020 6255 651) en emailadressen blijven hetzelfde.

Indien u op de hoogte wilt gehouden worden van nieuwe ontwikkelingen m.b.t. de huisvesting van de Appel gelieve ons dan een bericht te sturen naar press [​at​] deappel.nl met subject 'verhuismail'.