Elasticsearch error: {"error":{"root_cause":[{"type":"index_not_found_exception","reason":"no such index [entities_en]","resource.type":"index_or_alias","resource.id":"entities_en","index_uuid":"_na_","index":"entities_en"}],"type":"index_not_found_exception","reason":"no such index [entities_en]","resource.type":"index_or_alias","resource.id":"entities_en","index_uuid":"_na_","index":"entities_en"},"status":404} West Side Tori’s - Archive - de Appel Amsterdam
event
2021
West Side Tori’s

West Side Tori’s

15.10.2021–01.01.2023
Huibersschool, Amsterdam

West Side Tori’s is de krant gemaakt door Leerlingen van de Huiberschool in Nieuw West, De leerlingen hebben samen met Jaleesa Clows en David Smeulders deze eerste editie gemaakt. West Side Tori’s is een lokale krant die op verschillende locaties in Niew West gratis op te halen is.

Met Wet Side Tori’s hebben we jongeren de mogelijkheid om de dingen die zij belangrijk vinden, te delen met mede Nieuw-Westers. De leerlingen zijn in verschillende sessies op school en in de Appel tot de inhoud van de krant gekomen en zijn ondersteund door een story teller, journalist en fotograaf. Ze delen in de krant tips voor activiteiten in de buurt, bevelen hun lievelings plekken om te eten aan en geven filmtips. Ook bevat de krant een interview, recept, een mode editorial, een woordzoeker en een special Nieuw West kunstroute.

In de zomer van 2022 kwam de eerste editie van West Side Tori’s uit en er wordt aan een tweede deel gewerkt.